Saw this on Twitter earlier. Must have been pretty annoying for the poor individual involved! I wonder what made him stop?

From a mathematical point of view however it raises the question of how many hiccups this would have been during the 69 years. Start small (How many in a minute or hour?) and see what you can discover. House points and respect to anyone having a go.

Well in a minute you can hiccup 50 times and in an hour you can hiccup 250 times and I researched it 😃😀

Would he have hiccupped 50 times in a minute? How could you work it out?

60 sec ÷ 1.5sec=40 hicups 1min 40×60mins=240 hicups 1 hour

240 ×24=5760 hicups 1 day

5760×365=2102400 1 year

2102400×69=145065600 69 years

Bòoooooom!😎

I love the process that you go through to work this out.

I do think that there is one working out mistake early on in your work. Can you spot it as it will have an impact on everything else that you do from that point forwards?

WOW well done Oli!!!

Well in a minute you can hiccup 60 times. In a hour you can hiccup 360 times . I worked it out without researching your sincerely Beau

I can see your thinking here Beau. However, the man hiccupped once every 1.5 seconds – would this be 60 hiccups per minute?

CONFUSING

How would you work out how many hiccups he did in one minute? Start small and build up!